Guide Til Seo For Webmastere

Du har kommet igjennom lanseringen, det er på tide å gå til neste trinn, men hva er det? Du må få nettstedet ditt til resultatene av en søkemotor. Tipsene nedenfor hjelper deg med å nå dine mål.

Rydd opp bloggplassen din og fjern unødvendige widgets og grafikk. Du vil at folk skal være komfortable med å tilbringe tid på bloggen din, slik at de leser mer innhold. Jo mer de leser, desto mer kan de skyves mot tilknyttede produkter du markedsfører. Sørg for å gjøre bloggen din enkel å lese ved å bruke farger og skrifttyper som ser fine ut og har god kontrast.

SEO er ikke en engangs ting, så du må alltid jobbe med vedlikehold på bloggen eller nettstedet ditt. Se kontinuerlig etter ødelagte lenker, bilder som ikke lastes, og videoer som er fjernet fra vertskilden og andre ødelagte baner på sidene dine. Søkemotorer straffer nettsteder som viser ødelagte lenker, så vær flittig her.

Gjør et søk med Google etter nettsted: www.yourdomain.com. Ved å gjøre dette vil du kunne se hvilke sider på nettstedet ditt som indekseres, og om disse sidene blir presentert på en måte som vil føre til at søkere besøker nettstedet ditt. Du kan deretter gjøre søkemotoroptimalisering på sidene på nettstedet ditt som ikke er indeksert.

Hvordan du presenterer søkeord er like viktig som å bruke dem konsekvent. Ved å legge til fete eller kursive koder, legger du vekt på de besøkende og retter oppmerksomheten mot dem. Dette har også innvirkning på søkemotorene. Dette enkle tillegget gir vekt på søk og får besøkende til å handle.

Prøv å bevege deg bort fra de mer stive AP-stilreglene, spesielt på andre referanser, og mot en SEO-vennlig bruk av fulle navn i påfølgende referanser i historien din. Dette vil være til fordel for deg, fordi resultatsiden for søkemotoren fremdeles delvis er basert på nøkkelordstetthet og repetisjon.

En god tommelfingerregel å følge for optimal søkemotoroptimalisering er å aldri endre eller trekke tilbake en side-URL uten å gi en 301-viderekobling til den oppdaterte siden. Den beryktede 404-siden ikke funnet-feilen er den verste siden som kan vises for nettstedet ditt, så unngå dette ved å implementere en 301-viderekobling.

Sosiale mediesider er ekstremt populære, og du bør bruke dem så mye som mulig. Twitter og Facebook er helt interaktive, og videodelingssiden YouTube er en effektiv måte å vise frem produktet ditt på.

Legg igjen kommentarer på andre folks nettsteder med jevne mellomrom. Ta deg god tid og finn artiklene som har en høy PageRank-side, og legg igjen kommentarer til disse. Dette vil hjelpe deg med å forbedre PageRank-poengsummen, og kan få andre til å se på nettstedet ditt oftere også.

Som tidligere nevnt, er den beste måten å få folk til å se nettstedet ditt med søkemotoroptimalisering. Trafikken din økes når nettstedet ditt vises i websøk. Denne artikkelen skal hjelpe deg med det.

Increase Your Visibility On The Internet